Kulcs patika

applikáció

Lépjen be a Kulcs Patika törzsvásárlói világába és legyen részese az applikáció által nyújtott előnyöknek!

 

Az alkalmazás letöltése és a Kulcs Patika törzsvásárlói tagság több előnnyel is jár. Megnézheti az aktuális kedvezményeket, elkészítheti a saját virtuális bevásárló listáját, játszhat, pontokat gyűjthet és megkeresheti Önhöz legközelebbi, vagy az ügyeletes patikát. Regisztrálja meglévő Törzsvásárlói Kártyáját vagy regisztráljon új Felhasználóként és igényeljen hozzá Prémium szolgáltatás, amellyel 20%-os adókedvezményre is jogosulttá válhat.

 

Csak mutassa fel az applikációt a patikában és élvezze a gyorsabb, egyszerűbb vásárlást!

 

Akár fél perc alatt elérhető a telefonon!

A telepítéshez kérjük, engedélyezze a külső forrásból származó alkalmazások telepítését.

Fedezze fel a kulcs patikák app világát

elektronikus törzsvásárlói kártya

Mindig nálunk lehet, helyettesíti a plasztikkártyát! Virtuális kártyaként a vásárlás során jóváírják, rögzítik a törzsvásárlói pontokat, ellenőrizni tudjuk a pontjaink aktuális egyenlegét.

Hogyan lehet pontokat gyűjteni? Vásárlással, játékkal, akciókkal a QR-kód vagy vonalkód beolvasásával.

tematikus akciós magazin

Termékek, árak és aktuális akciók virtuálisan. Mindig naprakészen tudhatjuk, hogy mit kereshetünk a Kulcs Patikákban. A saját virtuális bevásárlólistánkat egy gombnyomással elkészíthetjük az adatbázisban szereplő termékek között válogatva. Az adatbázis mindig friss, naprakész.

nyereményjáték

Szeret játszani, pontokat gyűjteni? Keresse a játékokat az aktuális magazinban és további pontokat gyűjthet meglévő pontjai mellé.

patikakereső

Patikalista, térkép és útvonal egyben, a telefonon. Egyszerűen praktikus!

Egyenleglekérdező

a Prémium Egészségpénztárhoz

Az applikáción belül regisztrálni lehet a BÓNUSZ Prémium Egészségpénztárba, ezáltal a regisztrált és egész családja 20% adókedvezményre válik jogosulttá. Az ügyintézést pedig a Kulcs Patika gyógyszertár vállalja.

#

Ügyeletes gyógyszertárak

listája

Az éjszaka közepén lázasan ébred Ön vagy családtagja? Azonnal lázcsillapítóra, fájdalomcsillapítóra vagy gyógyszerész tanácsára van szüksége? Keresse meg a legközelebbi gyógyszertárat az applikáció segítségével.