Belvárosi Gyógyszertár, Pécs - Kulcs Patika

Nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig: 07:30-18:00 
Szombat: 08:00-12:00
Vasárnap: Zárva
 
Telefonszám: +36 72 216 165
 
Elérhetőség7621 Pécs, Rákóczi út 49.
 

Bankkártya-elfogadás:  Visa, Mastercard

Parkolás: utcán fizetős, ÁRKÁD-ban 1. óra ingyenes

Egyéb utalványok, kártyák elfogadása: egészségkártyák

 

Bemutatkozás:

Gyógyszertárunk 2011. márciusától áll a betegek, gyógyulni vágyók és a megelőzés fontosságát szem előtt tartók rendelkezésére Pécs belvárosában.

A csomóponti elhelyezkedés könnyű elérhetőséget biztosít, a parkolás is megoldott a közeli Árkád bevásárlóközpontban.

 A jelentős átmenő forgalom miatt igen széles gyógyszer palettával rendelkezünk, de a napi többszöri gyógyszer beszállítás a ritka gyógyszerek esetén is rövid határidővel biztosítja a betegek kiszolgálását.

Kedvező árak, gyors, pontos, szakértő, empatikus kiszolgálás, és a Kulcs hálózathoz való csatlakozásnak köszönhetően havonta kiemelt akciós termékek sokasága várja vásárlóinkat.

A gyógyszerek mellett gyógyteák, homeopátiás szerek, minőségi étrendkiegészítők, száj- és testápolási termékek, valamint egyes gyógyászati segédeszközök is megtalálhatók kínálatunkban.

Szépségápolási termékeket is kínálunk: mind a magas minőséget képviselő gyógykozmetikum termékcsaládok (Eucerin, Uriage), mind a szerényebb árfekvésű, de jó minőségű termékek elérhetőek patikánkban.

A gyógyszerészi gondozás keretében lehetőség van vérnyomás- vércukor- és vérkoleszterin mérésére előzetes bejelentkezéssel. Ennek során szakértő tanácsadással segítjük a hozzánk fordulókat.

Ugyancsak vállaljuk a gyógyszeres terápia ellenőrzését, igény esetén költséghatékonyabbá tételét, ezzel is segítve a betegek együttműködését a terápia hatásossága érdekében.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk az élelmiszer-allergiák, intoleranciák témakörében, így a gyógyszeres kezelés mellett étrendi- és életmód tanácsokkal is segítjük az érintetteket.

A gyógyítás mellett nagy figyelmet szentelünk a megelőzésnek. Ennek érdekében a megvásárolható termékek mellett  szakszerű tanácsadással, egészségtudatos szemlélettel segítjük vásárlóinkat.

 

Patika elhelyezkedése