Boróka Patika

Nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig: 8:00-18:00
Szombat: 8:00-12:00
Vasárnap: zárva
 
Telefonszám: +36 (73) 510 027
 
Elérhetőség: 7900 Szigetvár, Szent István ltp. 5.
 
Ügyelet: a szigetvári 5 gyógyszertár heti váltásban látja el a város ügyeletét. Az ügyeleti idő minden nap este 22:00-ig tart zárás után. 22:00-től reggel 8:00-ig készenléti ügyeletet látunk el sűrgős gyógyszerigény esetére. Az ügyeletes telefon száma: 30/2100-535
 
Szolgáltatások:
Üdvözöljük a Boróka Patika dolgozói nevében!
 
A gyógyszertárat családi vállalkozásban üzemeltetjük édesanyámmal. Mindketten gyógyszerészek vagyunk. Gyógyszerészi eskülnkhöz hűen ragaszkodva igyekszünk kiszolgálni minden gyógyulni vágyó kedves pácienst vagy vásárlót. 
Gyógyszertárunk kedvező árakat és gyors kiszolgálást nyújt mindenki számára. 
Több nagykereskedővel állunk kapcsolatban, így nagy eséllyel megtalálható nálunk mindenféle készítmény. 
 
Gyógyászati segédeszközök teljes palettájából választhat, melyekből készleten is tartunk vagy már másnapra be tudunk szerezni.
 
Ezekről a termékekről a http://www.gyogybolt.hu vagy a http://salusgyogypont.hu/ oldalakon tájékozódhat, melyeket nálunk vagy olcsóbban, de maximum az oldalon feltüntetett áron megvásárolhat. Szintén forgalmazunk még Scholl cipőket, de ezeket csak rendelésre tudjuk meghozatni.
 
Egyedi ajánlataink közé tartoznak a műanyag könnyített gipszek.
 
Egészségpénztár kártya elfogadó hely vagyunk. 16 egészségpénztárral állunk szerződésben: 
Aranykor, AXA, Dimenzió, Generali, Honvéd, Medicina, MKB, Navosz, OTP, Patika, Postás, ProVita, Tempo, Új Pillér, Vasutas, Wellness
 
Állandó vásárlóink számára hűségkártyát biztosítunk melyre egyéb termék, vény nélküli gyógyszer vagy vényköteles nem TB támogatott készítmény vásárlása esetén 5%-os azonnali árkedvezményt nyújtunk. (A nem TB támogatott gyógyszerek a recepten felírva úgy szerepelnek, hogy nincs rányomtatva TAJ azonosító szám és BNO kód) Ez nagy előny lehet például fogamzásgátló tablettát szedő hölgyek részére.
Vásárlóink és kismamáink számára ingyenes újságokat biztosítunk: Baba magazin, Patika Tükör, Patika Magazin, Gyógyhír Magazin. 
 
Gyógyszertárvezetők: Hegedüsné dr. Kovács Éva Johanna és Dr. Hegedüs Attila

 

Patika elhelyezkedése