Gyógyhír Patika

Nyitvatartás: 
Hétfőtől-péntekig: 7:00-18:00
Szombat: 7:00-14:00
 
Telefonszám: +36 1 3131-614, + 36 20 666 7700
 
Elérhetőség: 1086 Budapest, Teleki tér 5.
 
 
 
Bemutatkozik a Gyógyhír Patika
 

A Gyógyhír Patika a józsefvárosi Teleki téren, a Lidl áruház mögött működik. Patikánkban két gyógyszerész és több szakasszisztens dolgozik.

Mintegy 20 ezer terméket tartunk, a gyógyszerek mellett fitotékatermékeket, étrend-kiegészítőket, gyógyászati segédeszközöket, állatgyógyászati termékeket, kozmetikumokat, egészségügyi felvilágosító könyveket.

Működtetünk egy webáruházat (www.gyogyline.hu), és angol változatát, a www.healthshop.hu-t.  Előbbiben több mint 8 ezer, utóbbiban több mint ezer, az egészség helyreállítását és megőrzését segítő termék között böngészhet. Webáruházunkat az OGYÉI hivatalosan is elismerte. Tízezer forint fölötti megrendelés esetén – 5 kg-ig – a házhozszállítás ingyenes. A megrendelt árut országszerte 125 MOL-benzinkúton is átveheti. A képekkel illusztrált kínálatot itt találja: www.gyogyline.hu

Gyógyszertárunkban szinte mindig található akciós termék 20-50 százalékos engedménnyel. Törzsvásárlóinknak 5 százalékos árengedményt adunk minden, nem hatósági áras termékből. Gyógyszertárunk extra szolgáltatása, hogy munkatársunk a VIII. kerületben a 70 év feletti lakosoknak, illetve a 20 000 forint felett vásárlóknak a megvásárolt terméket a megadott címre szállítja. Partnereinket a lehető legmagasabb szakmai színvonalon, maximális odafigyeléssel és kedvességgel szolgáljuk ki.

 

Patika elhelyezkedése

Galéria