Nagyerdei Patika

Gyógyszertárunk,1996 januárjában nyílt meg Debrecen egyik legszebb területén a Nagyerddőn. Célunk, hogy az elmúlt 18 év alatt összegyűjtött szakmai tapasztalatunkkal segítsük és gondoskodjunk betegeinkről, s igazi, hozzáértő, gondoskodó, családi patikát tartsunk fenn.

Nemcsak gyógyszerekkel, hanem sok egyéb más termékkel is várjuk a hozzánk betérőket. Többek között forgalmazunk homeopátiás készítményeket, számos vitamint, babaápolási, fog-, és szájápolási cikket, gyógyteákat, kozmetikai készítményeket /AHAVA, BIODERMA, VICHY/ és egyéb, gyógyszernek nem minősülő egészségmegőrző termékeket.

Igyekszünk a magisztrális készítményeket a lehető legrövidebb idő alatt elkészíteni. Az orvosok által gyakrabban írt készítményeket előre elkészítjük, így nem kell a betegnek visszajönni érte. Ha a kért készítmény nincs raktáron, a lehető legrövidebb idő alatt be tudjuk szerezni (a délelőtt megrendelteket már délután megkapjuk). Saját készítésű termékeinket/vitaminos arckrém, kollagénes arckrém, szemránckrém, stb./ kedvezményes áron vásárolhatják meg.
Gyógyszertárunkban kártyaleolvasó készülék üzemel, így lehetőség van bankkártyák és egészségpénztári kártyák elfogadására. Ingyenes újságokkal (Patika Magazin, Patika Tükör, Babapatika, stb.) is hozzájárulunk a törzsvásárlók kiszolgálásához.

Különös figyelmet fordítunk a krónikus megbetegedések megelőzésére, ezért lehetőséget biztosítunk a vércukorszint, koleszterin- és trigliceridszint mérésére, valamint a vérnyomás ellenőrzésére.
Havonta megjelenő akciós ujságunkban  több tucat gyógyszer, gyógyhatású és kozmetikai készítmény árát csökkentjük  akár10-51 %-kal!  Hűségüket törzsvásárlói kedvezményekkel jutalmazzuk.Kedves és szakmailag felkészült gyógyszerészek és szakasszisztensek állnak az Önök segítségére. 18 éve folyamatosan bíztosítjuk vásárlóinknak patikánk színvonalas, családcentrikus szakmai szolgáltatásait.

 

Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig: 7:30-19:00  
Szombat: 8:00-13:00
Vasárnap: zárva

 

Patika elhelyezkedése