Őrangyal Patika, Kaposvár – Kulcs Patika

Nyitvatartás:
Hétfőtől-péntekig: 7:30-19:00
Szombat: 8:00-12:00
Vasárnap: zárva
 

Telefonszám: 06-82-512-985, 06-30-974-7990

Elérhetőség - Cím: 7400 Kaposvár, Kisfaludy u. 21.

 

Bankkártya-elfogadás:  Visa, Mastercard

Parkolás: utcán ingyenes

Egyéb utalványok, kártyák elfogadása: egészségkártyák

 

Bemutatkozás:

Gyógyszertárunk Kaposváron a belvároshoz közel helyezkedik el. A gyógyszertár 1990-bn alakult. Ismert és elismert patikája a városnak. Köszönhető ez a gyors, szakszerű és udvarias kiszolgálásnak, valamint a forgalmazott termékek igen széles skálájának. Jelenleg 2 fő szakgyógyszerész, egy pályakezdő gyógyszerész és 5 expediáló szakasszisztens gondoskodik arról, hogy a  betérők mindig elégedetten távozzanak tőlünk.

Mivel gyógyszertárunk az egyik legnagyobb gyógyszer nagykereskedővel kapcsolatban áll és naponta háromszor kapunk árut, így abban az esetben ha esetleg az Önnek szükséges gyógyszer vagy más készítmény nincs éppen készleten, legkésőbb másnapra megrendeljük.

Az Őrangyal Patika "Kulcs Patika”, ami azt is jelenti, hogy minden hónapban más termékek árából engedményt adunk a vásárlóinknak. Az éppen akciós termékekről a www.kulcspatika.hu oldalon vagy az akciós újságunkból tájékozódhat. Gyógyszertárunknak minden hónapban saját akciója is van, amelyről bővebben a patikában kaphat tájékoztatást.

 

Patika elhelyezkedése