Rákóczi Gyógyszertár

Nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig: 8:00-19:00
Szombat: 9:00-13:00
 
Telefonszám: +36 1 219 0771
 
Elérhetőség: 1084 Budapest, Rákóczi tér 1.
 
Patikánk Budapest belvárosában a Rákóczi téren található, így a város minden pontjáról könnyen megközelíthető. 
 
A gyógyszertár 2008-ban alakult s „fiatal kora” ellenére ismert és elismert patikája a városnak. Köszönhető ez a gyors, szakszerű és udvarias kiszolgálásnak, valamint a forgalmazott termékek igen széles skálájának. Jelenleg 2 szakgyógyszerész 3 expediáló szakasszisztens gondoskodik arról, hogy a  betérők mindig elégedetten távozzanak tőlünk. 
 
Mivel gyógyszertárunk az egyik legnagyobb gyógyszer nagykereskedővel kapcsolatban áll és naponta háromszor kapunk árut, így abban az esetben ha esetleg az Önnek szükséges gyógyszer vagy más készítmény nincs éppen készleten, legkésőbb másnapra megrendeljük. 
 
A Rákóczi Gyógyszertár "Kulcs Gyógyszertár”, ami azt is jelenti, hogy minden hónapban más termékek árából engedményt adunk a vásárlóinknak. Az éppen akciós termékekről a www.kulcspatika.hu oldalon vagy az akciós újságunkból tájékozódhat. Gyógyszertárunknak minden hónapban saját akciója is van, amelyről bővebben a patikában kaphat tájékoztatást.
 
Akcióink és szolgáltatásaink egy része a www.internetpatika.hu-n is elérhetőek.
 
Gyógyszertárunkban a mai kor igényeinek megfelelően már nem csak a betegek gyógyszerrel való ellátása történik, hanem az egyre több egészségét és szépségét megőrizni vágyó embernek is tudunk segíteni céljai elérésében. 
 
Látogasson el hozzánk, szeretettel várjuk!
A Rákóczi Gyógyszertár dolgozói

Patika elhelyezkedése