Sanitas - Tescopatika

Nyitvatartás:
Hétfőtől-Szombatig: 8:00-20:00
Vasárnap: 10:00-18:00
Tel.: 28/545-585
e-mail: info@godollopatika.hu
Elhelyezkedés:  Gödöllői Tesco áruház - bejárat mellett.
 
  • Gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök, homeopátiás készítmények, étrendkiegészítők, kozmetikumok - (Vichy, La-Roche Posay, Bioderma, Eucerin) széles választéka.
  • Bankkártyás, illetve egészségpénztári fizetési lehetőség.
  • Hűségprogram.

A Sanitas – Tescopatika 2006. augusztusában nyitott meg, és azóta is nagy szeretettel várja kedves vásárlóit.A gyógyszertár a gödöllői Tesco áruházban, közvetlenül a bejárat mellett található.Célunk a vásárlók minél teljesebb körű kiszolgálása. Ennek érdekében a hét minden napján várjuk szeretettel mind az egészségmegőrzés, mind a betegségkezeléssel kapcsolatos kérdéseikkel, vásárlási szándékukkal. A gyógyszertárban a hagyományos gyógyszereken kívül homeopátiás készítmények, schüssler sók, étrend kiegészítők széles választékával, képzett szakemberek hozzáértésével várjuk a kedves betérőket.A test és lélek ápolása mellett a bőrápolásra is számos márka jobbnál jobb termékeit tudjuk ajánlani. Bioderma, Vichy, La Roche-Posay, Eucerin dermatológiailag tesztelt modern arc, test és hajápoló termékei közül választhat. Patikánkban 50 ft ellenében megmérheti súlyát, magasságát és testzsírtömegét, 100 ft ellenében ezeken kívül még vérnyomását is a  Corazon készülékünkön.

Rendszeresen megújuló akcióink a szezonhoz igazodva kedveskednek az Ön pénztárcájának, hogy minden körülmények között megtalálhassa az igényeinek legkedvezőbb árú piacvezető termékeket.

Amennyiben like-olja facebook oldalunkat www.facebook.com/tescopatika minden hónapban elsőként értesülhet akcióinkról.

VÁRJUK SZERETTETTEL GYÓGYSZERTÁRUNKBAN!

Amennyiben bármilyen észrevétele van, mind a honlap, mind a facebook, mind a gyógyszertárral kapcsolatosan, kérem ne habozzon írni nekünk, mert FONTOS az Ön véleménye számunkra, hogy ezáltal még jobban, tökéletesebben végezhessük munkánkat a betegek érdekében.

info@godollopatika.hu

 

Patika elhelyezkedése

Galéria