Szent György Patika, Vaskút – Kulcs Patika

Nyitvatartás:

Hétfőtől - csütörtökig: 8.00-17.00,

péntek: 8.00-16.30

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

 

Telefonszám: +36 79 472 247

Cím: 6521 Vaskút, Kossuth Lajos u.75.

 

Bankkártya-elfogadás:  Visa, Mastercard

Parkolás: utcán

Egyéb utalványok, kártyák elfogadása: egészségkártyák

 

Bemutatkozás:

Volt egy álmom. Patikát vezetni. Patikát, ahol az oda betérő bajára gyógyírt, biztatást, mosolyt kaphat. A Gondviselés segítségével valóra vált az álom, amikor 2000-ben életünket alapvetően megváltoztató döntést hoztunk a családommal. Elköltöztünk Bácsalmásról és elvállaltam Mikó Margit gyógyszerésznő 27 éves életművének folytatását. Így került 2001-től a vaskúti Szent György Patika vágyott saját vállalkozásom irányítása alá.

Azóta rengeteg változáson mentünk keresztül. Épültünk, szépültünk, Vaskút központjába költöztünk, megnyitottuk Bátmonostoron fiókpatikánkat, saját termékeket vezettünk be, melyeket "Bajbajó" névre kereszteltünk egyik kedvenc mesém varázsszerére emlékezve. Csatlakoztunk a Kulcs patika gyógyszertár hálózathoz, hogy vásárlóinknak ne csak a minőséget, hanem a legjobb árakat is biztosítani tudjuk. Törzsvásárlói rendszerünk komoly megtakarításra ad lehetőséget a patikai kiadásokból. Vérnyomás- és vércukorméréssel kapcsolódtunk be a gyógyszerészi gondozás programba. A nyár eleji falunapokon egészségnap szervezésével hangsúlyozzuk a betegekre figyelésünket, az a nap különösen az övéké. Támogatjuk az Idősek Otthonát, rendezvényeket, mind az óvoda-iskolában, mind a Kolping Szolgálatnál.

Bár patikánk üzleti vállalkozás, sohasem a forgalom növelése lebegett szemünk előtt, hanem az, hogy betegeink elégedetten, gyógyultan távozzanak, teljesen mindegy, hogy ezt egy gyógytea segítségével, vagy gyógyszeres terápiával érjük el. A lakosság bizalma és tisztelete a legfőbb mozgatórugója munkánknak. Az elnyert bizalmat szeretnénk megőrizni, ezért lehetőségeinkhez mérten folyamatosan bővítjük, fejlesztjük szolgáltatásainkat.

Megérintettek Sellye János professzor gondolatai, a mindennapjaim és 30 éves gyógyszerészi pályám meghatározói: 

"Minden embernek szüksége van valamilyen célra az életében, amit tiszteletben tart és büszke, hogy dolgozik érte, mert csak így maradhat egészséges."

dr Piukovics Lászlóné
személyi jogos gyógyszerész

Patika elhelyezkedése