Szentháromság Gyógyszertár

Nyitvatartás:

Hétfőtől - csütörtökig: 08.00 - 12.00—12.30 -17.00                                                                                

Péntek: 08.00 -12.00-12.30 - 16.00

Szombat: 08.00-11.00 (ügyelet)

Vasárnap: Zárva

 

Kapcsolat - Elérhetőségek:

Telefonszám: +36-72 389 060

Elérhetőség - Cím: 7349 Szászvár, Május 1. tér 3.

 

Bankkártya-elfogadás:  Visa, Mastercard

Parkolás: a téren ingyenes


Szászvár mikrotérségi központ. Főterén, a Május 1. tér 3. sz. alatt műemlék jellegű épületben található a Szentháromság Gyógyszertár. A téren kényelmes parkolásra van lehetőség, itt található a buszmegálló is.

A gyógyszertár családi vállalkozásként működik. Három árazó és három kártyaolvasó gyorsítja a kiszolgálást. Az officina egyik oldalán intim sarok került kialakításra, biztosítva a személyes tanácsadás lehetőségét. A laboratórium minden felszereléssel rendelkezik, ami szükséges lehet a magisztrális gyógyszerkészítés során.

Három gyógyszerész és három szakasszisztens áll a betegek rendelkezésére, ha szükséges német és angol nyelven is. A gyógyszerészi gondozás keretében protokoll szerinti vérnyomás-, vércukor-és koleszterinszint mérésre van lehetőség. A „Kérdezze meg gyógyszerészét!” szlogen a Szentháromság Gyógyszertárban teljes mértékben érvényesül. Gyógyszertárunk a gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök, gyógytermékek, étrend kiegészítők széles skálájával áll az egészségre vágyó emberek rendelkezésére.

 

Patika elhelyezkedése