Zöldkereszt Gyógyszertár

Bemutatkozás:

Gyógyszertárunk 1994-ben nyitott családi vállalkozásként. Célunk, hogy hozzáértő, gondoskodó, családi patikát tartsunk fenn.

Nemcsak gyógyszerekkel, hanem egyéb termékekkel is várunk mindenkit. Forgalmazunk vitaminokat, babaápolási, fog- és szájápolási cikkeket, gyógyteákat, kozmetikumokat (La Roche- Posay, Bioderma, Uriage termékcsalád) és egyéb gyógyhatású készítményeket.

Igyekszünk az egyedi receptúra alapján összeállított gyógyszereit (kenőcs, kúp, kanalas...) a lehető legrövidebb idő alatt elkészíteni. Az orvosok által gyakran felírt készítményeket folyamatosan készleten tartjuk, így nem kell a betegeknek visszajönni. Ha egy keresett gyógyszer nincs a patikában, azt akár másnapra be tudjuk szerezni.

Gyógyszertárunkban bankkártyaleolvasó működik, így lehetőség van bankkártyák és egészségpénztári kártyák elfogadására. Nálunk használhatja MKB, OTP, Patika, Prémium, Új Pillér vagy Vasutas Egészségpénztár kártyáját.

Ingyenes újságainkkal (Patika Magazin, Patika Tükör, Babapatika, stb.) is szeretnénk még több információhoz juttatni vásárlóinkat.

Fiatalos lendülettel, kedves, segítőkész kollégáinkkal mindent megteszünk azért, hogy a hozzánk betérők a lehető legmagasabb szintű ellátásban részesüljenek.

Ügyeleti rend napi váltásban Dunaújváros gyógyszertárai között.

 

Nyitva tartás:

Hétfőtől péntekig:  07:30-19:00

Szombat:            zárva

Vasárnap:           zárva 

 

Kapcsolat - Elérhetőségek:

Telefonszám: +36 25 413 803

Elérhetőség - Cím: 2400 Dunaújváros, Táncsics Mihály u. 6/B.

 

Bankkártya-elfogadás:  Visa, Mastercard, Maestro

Parkolás: ingyenes parkoló

Egyéb utalványok, kártyák elfogadása: MKB, OTP, Patika, Prémium, Új Pillér, Vasutas

 

 

Patika elhelyezkedése