Zsongorkő Gyógyszertár, Pécs - Kulcs Patika

Pécs, Pellérdi út 52.

Telefon: +36 72 525-180
Fax:      +36 72 525-179
E-mail: zsongorko@freemail.hu
Web: zsongorkogyogyszertar.hu

Nyitvatartási idő:

Hétfőtől-péntekig: 8:00-18:00
Szombat: 9:00-12:00
Vasárnap: zárva


Bemutatkozás

 
A Zsongorkő Gyógyszertár 15 éve kezdte meg működését Pécs nyugati területén, az Új-patacsi városrészben.

A Magyar Gyógyszerész Tulajdonú Patikák hálózatában működik egységünk, amelynek előnyeként számos akciót és kedvezményes terméket kínálunk vásárlóinknak, egyébként is kedvező áraink mellett.

Kezdettől fogva a minőségi és eredményes betegellátást tekintettük fő feladatunknak és kerestük az ezt garantáló megoldásokat. Így lettünk tagjai a gyógyszerészi gondozást megvalósító gyógyszertárak körének, ahol a szűrőprogramok mellett vérnyomás-, vérzsír-, vércukor-, és testsúly-méréseketvégzünk és szigorúan szakmai alapokon álló információt kapnak betegeink.

A házi- és szakorvosokkal szoros együttműködésben végezzük betgeinknek a legoptimálisabb és költséghatékony terápia kiválasztását, különösen az egymással egyenértékű készítmények esetében.

Monitorozzuk a beállított gyógyszerek hatását, elősegítve a páciensek együttműködését kezelésük sikeres  megvalósításában. A beteggondozási folyamat  e része  egyre nagyobb jelentőséget  kap, hiszen  a jövőben  csak azok a betegek  számíthatnak  magasabb  összegű támogatásra,  akik  saját  gyógyulásuk , gyógyításuk partnereivé válnak. Ebben nyújt segítséget gyógyszertárunk széleskörű szakmai információval és betegközpontú, empatikus ellátással.

Szeretnénk a hozzánk fordulóknak egészségtudatos szemléletet adni. Mindnyájunknak részt kell vállalnunk egészségünk megőrzésében, ezért a Zsongorkő Gyógyszertár nemcsak a már gyógyszerre szoruló beteg embereket várja, hanem az egészségeseket is, hogy így tovább élhessünk az egészség harmóniájában.
 

Szolgáltatásaink

 • Gyógyszerészi gondozás, szűrőprogramok: testsúly-, testzsír-, vérnyomás-, vérzsír- és vércukormérés
   
 • Otthoni diagnosztikai eszközök
   
 • Életmód- és diétás tanácsadás, vércsoport szerinti diéta
   
 • Homeopátia
   
 • Babaápolási, kozmetikai és szépségápolási tanácsok
   
 • Gyógyszertári kedvezményes akciók
   
 • Törzsvásárlói kártya
 
 

Patika elhelyezkedése