Bemutatkozás

 

Kedves Látogatónk!

 

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk folyamatosan bővülő gyógyszertár hálózatunkat.

Tagjaink olyan független magyar gyógyszerész tulajdonú patikák, akik a kor kihívásait felvállalva folyamatosan megújulva kívánják szolgálni az egészségügyet és a betegek érdekeit.

Tudomásul vettük, hogy vásárlóinknak nem csak a minőség, de a jó ár is számít, ezért folyamatos akciókkal várjuk a gyógyulást keresőket és az egészségüket megőrizni vágyó vásárlókat egyaránt.

Komoly hangsúlyt fektetünk kollegáink szakképzettségére, hiszen valljuk, a gyógyszertár magas szintű egészségügyi szolgáltatás színtere ahol az  Ön egészsége a legnagyobb érték!

Kiemelt figyelmet fordítunk a kismamák, a kisgyermekes anyukák igényeinek kielégítésére, ezért mind a babaápolási termékek, mind a terhes-vitaminok, gyemek-vitaminok nagy választékban és főképp igen kedvező áron állnak a vásárlók rendelkezésére.

Törzsvásárlói rendszerünk komoly megtakarításra ad lehetőséget ön számára a patikai kiadásokból. Kérjük keresse a Kulcs Patika hálózat tagjainál.

Országosan több mint 140 Kulcs Patika, mintegy 80 településen várja önöket, ahol folyamatos kedvezmények, akciók, szűrővizsgálatok, egyedi termékek, kiemelt babaápolási csomagok és gyógyszerészi gondozás várja a betérőket.

Számunkra ez több mint kereskedelem!